3D kortlægning af værelser, endnu en gang

sidste år, vi så, hvad der kan være den fedeste anvendelse af en kinect nogensinde. Det blev kaldt Kintinuous, såvel som det er tilbage igen, denne gang som Kintinuous 2.0, med nye såvel som forbedrede funktioner.

Da vi først først blev opdaget af Kintinuous, blev vi blæst væk. Evnen til en computer med Kinect til kortlægning af store områder har applikationer så forskellige som Google Street View, der producerer specialfremstillede modstridskort, til arkæologiske udgravninger. Der var et problem med den kintinuøse 1,0, men: Scanning en loop ville producere et uoverensstemmet kort, hvor begyndelsen såvel som enden af ​​en sløjfe ville være på et andet sted.

I videoen til Kintinuous 2.0 kan du se en betydelig scanning på over 300 meter i længden med to sløjfer straks syet tilbage til en konstant scanning. En bemærkelsesværdig feat, især tænker på computeren, behandler syv millioner hjørner på få sekunder.

Desværre ser det ikke ud som om der vil være en officiel fordeling af Kintinuous 2.0 når som helst snart. Papiret til dette kintinuous er stadig under gennemgang, såvel som der er ‘problemer’, der omgiver softwareprogrammet, der ikke gør det muligt for et svar på, hvis såvel som når bekymring for frigivelse. Når papiret er ude, er enhver person dog gratis for at genoverføre det, så godt som vi vil gerne forlade det som en åben vanskelighed for vores læsere.

Back to top