Hackaday Prize Entry: WiFi Epaper

[Frank Buss] udviklede en elektronisk version af en Sticky Bemærk: En WiFi aktiveret, soldrevet epaper, med magneter indlejret i huset. Det er baseret på den nye ESP32, og ideen er, at du kan opdatere det via din smart-telefon eller via internettet via en Cloud-app for at vise enhver besked, du ønsker. At være en epaper display, strømforbruget reduceres stærkt, i det mindste hvis du er forsigtig med ESP32.

Den endelige version planlægger at afstemme en server en gang pr. Time for at få et nyt billede til visning. Afhængigt af den endelige størrelse og batteri begrænsninger er vores gæt, at det sandsynligvis ofte kunne afstemme. Det afhænger selvfølgelig af det tilgængelige opladningslys, som typisk er faldet, når du er inde i huset. Projektet har også 3 knapper til at tilbyde brugerindgang, som kan tilpasses til en bred vifte af handlinger, som [Frank Buss] Bemærkninger:

For eksempel installer det på køleskabet på din bedstemor, som måske ikke er meget dygtig i at bruge moderne internetforbundne enheder. Så kan du sende hendes fødselsdags ønsker, eller minde hende om tidsplaner. Og knapperne kunne bruges som en feedback-kanal, som bekræfter en dato. Eller når det er installeret på et offentligt sted, kan det fungere som opslagstavle. Eller det kan bruges til en moderne form for internetforbindelse graffiti eller andre kunstprojekter. Mulighederne er uendelige.

Dette projekt minder straks os om den nylige SHA2017-badge, vi dækkede for nogle dage siden, med et større display og solpanel eller E-Ink Wifi-skærmprojektet fra sidste år.

Den nyeste version kontrolleres med en sort / hvid / rød ePaper display, som vi kan se i videoen:

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Back to top