Trådløs ROVER har to våben … en for hver af Ya

vi aldrig rigtig kede sig med fjernstyrede rovers herinde, især når de involverer genbrug af nogle gamle hardware samt lasere. [Tycoon] skrev ind for at dele sin skabelse, som han har kaldt “Texas Ranger”.

Texas Ranger er bygget omkring en gammel Linksys WRT54GL-router, som giver Rover’s WiFi-forbindelse samt den serielle grænseflade, hvorigennem alt andet styres. Rover har et par pic mikrocontrollere, som håndterer alle servostyring samt telemetriberegninger.

Et indbygget kamera giver operatøren en førersædeudsigt over handlingen, hvilket giver mulighed for præcis kontrol af køretøjet. Laser Triangulation bruges til at hjælpe med at måle objektafstand, og et par Airsoft Pelletpistoler strækker kameraet for, når [Tycoon] føles som at gøre sin tilstedeværelse kendt. En funktion, vi er især glad for, er paret af Wii nunchucks, som rover bruger til at overvåge sin position. Altid opmærksom på dens driftsvinkel, det justerer automatisk kameraet for at kompensere for ujævne overflader, der sikrer, at [Tycoon] ikke behøver at vippe hovedet for at se lige.

Fortsæt læsning for at se en hurtig demo video, han skød af Texas Ranger i aktion.

Back to top