Hackaday Links: Søndag den 23. juni, 2013

Krav til at forbinde en mand Pinheader til mandlige jumper ledninger? [Scoops] kom op med en fantastisk teknik ved hjælp af jumpers impliceret for dual-pin overskrifter som på bundkort.

Atanua, en logisk simulator i realtid, blev lige opgraderet for første gang om et par år. Vi har ønsket dette, fordi metode tilbage. Modifikationerne omfatter hovedsagelig præstationsforbedringer.

Du kan se, hvad der er inde i Google Glass uden at shelling ud $ 1500 for din egen hardware. [Tak iTay]

Kodning af et minecraft klon i X86 samling er ganske imponerende. Vi var nødt til at oprette nasme såvel som Qemu for at få det til at kompilere, men det virker. Hvis du ikke vil udvikle jobbet, skal du bare inspicere demo-videoen. Der er ingen indikation af creepers, men graver så godt dybt, så godt som du efterår ud af verden. [Tak Dmitry]

Her er en metode til at udnytte flere Google Drive-konti som et rob array.

[Sick Sad] skabte nogle virkelig trippy billeder, der udnytter lange eksponeringer med en laserlinje på en servo. Resultatet er et fotorealistisk billede af motivet (ansigter i dette eksempel), der ser ud som om det blev smeltet à la [Salvador Dalí]. Hvis du bare tænker på at udnytte laseren til lysmaleri, inspicere Hackaday alum [Jeremy Cook’s] arbejde i dette område.

Og endelig er to skærme meget bedre end en. [Bryan] Sæt hans begge sammen i portrætpositionering ved hjælp af et laserskåret installationsbeslag af sit eget design.

Back to top