Download Asus X015 Stock baggrunde (Full HD)

Asus lancerede den nyeste smartphone i den nyeste Zenfone -serie fra 2017, som er Asus Zenfone 4 og den nyeste smartphone i Asus Zenfone 4 -serien er Asus Zenfone 4 Max, også også kendt som ASUS X015. Nu leveres smartphonen med de nyeste specifikationer, der kan forventes fra enhver smartphone, der blev lanceret i 2017, som er opsætningen af ​​dobbelt kamera.

Nu, hvis vi ser på specifikationerne for ASUS X015D, leveres smartphonen med en 5,5-tommer IPS LCD-skærm. Med hensyn til behandling har smartphonen en Snapdragon 430 -processor sammen med op til 4 GB RAM. Smarttelefonen leveres også med op til 64 GB internt lagring, som kan udvides op til 256 GB via et Micro SD -kort.

I kameraafdelingen leveres ASUS X015 med dobbelt kameraopsætning, der har et 13MP -kamera som det primære sammen med en anden vidvinkelobjektiv. På fronten er et 8MP -kamera med blødliggende LED -blitz. Med hensyn til batteri har smartphonen et 5000mAh ikke-aftageligt batteri.

Asus X015 lager baggrunde

ASUS lancerede den nyeste smartphone i Asus Zenfone -serien i år, som er blevet navngivet som ASUS X015, også kendt som Asus Zenfone 4 Max. Nu leveres denne smartphone med alle de nyeste specifikationer, der kan forventes fra smartphonen i 2017, og smartphonen er blevet gjort tilgængelig i alle de store lande over hele verden, der også inkluderer Indien.

Nu har vi vidst, at smartphonen leveres med de nyeste tapeter, der også er kendt som lagerbaggrunde, der udelukkende er designet og inkluderet af ASUS på denne smartphone. Når vi taler om baggrunde på ASUS X015, er der 27 baggrunde, der kan findes på smartphonen, når du først starter enheden. Alle disse tapeter kan også være tilgængelige i fuld HD -kvalitet, og opløsningen af ​​tapet er 1920 x 1080 pixels.

Hvis du ønsker at få disse tapeter på din smartphone, har vi inkluderet alle disse tapeter nedenunder, som let kan downloades og gemmes på din enhed, og du kan også indstille dem som dit tapet. Bortset fra det har vi også samlet en zip -fil i afsnittet Download Links nedenfor, som kan downloades og ekstraheres af dig på din smartphone, der indeholder alle disse smartphones i den originale kvalitet inde i den samme mappe.

Download links
ASUS-X015-Stock-WallPapers.zip | Spejl

Du vil måske også syntes om:

Huawei nyder 7s lager baggrunde

Asus Zenfone Zoom Stock -baggrunde

Asus x008 lager baggrunde

Huawei Honor v10 lager baggrunde

Asus Zenfone 4 Max Plus Stock -baggrunde

Back to top