Sudo Google Assistant

En hindbær pi sparker rundt om en arbejdsbord er et projekt, der venter på at ske – hvis de forbliver ubrugte lange nok til at blive betragtet som et “spare”. Hvis du finder, at du har fastgjort efter en Alexa eller din egen Personlig Jarvis, [Novaspirit Tech] kan muligvis hjælpe dig ud – leveret Du har en USB-mikrofon og højttaler Nyttig – med en let tilgængelig vejledning til opsætning af Google Assistant på din PI.

En hurtig gennemgang på Aktivering af en frisk API-klient på Googles Cloud Platform, [Novaspirit] hopper over til den raspiske konsol for at begynde at opdatere Python og et par andre afhængigheder. Bemærk: Dette udføres i den aktuelle version af Raspbian, så sørg for at opdatere, før du kommer i gang med alle dine sudos.

Når [NOVASPIRIT] får det sorteret, opretter han et miljø for at køre Google Assistant på PI, autentificerer processen og får den kører efter brug af et par fejlfindingstips. [NOVASPIRIT] har planer om at udvide dette endvidere i den nærmeste fremtid med nogle Home Automation implementering, men det er et godt hoppepunkt, hvis du har forsøgt at finde en måde at bryde ind i en moderne state-of-the-art Hjem lækkerhed – eller noget meget mere strippet – for dig selv. Tjek video versionen af ​​vejledningen efter pause, hvis du kan lide at nyde videoer af mennesker, der skriver væk på kommandolinjen.

Back to top