Hot plate omrører opløses understøtningsmateriale i 3D-trykte objekter

, når du vil udskrive et 3D-objekt, du løber ind i problemer, hvis der er en del, der ikke har noget under det. Det varme, bløde filament, der kommer ud af ekstruderen, vil doope tyngdekraften, hvis det ikke er givet noget at hvile på, mens det hærder. Løsningen er at bruge et andet materiale som en understøtning. Men så skal du finde en måde at fjerne støttestrukturen, når udskrivningen er færdig. Det er her, hvor denne skønhed kommer ind. Det er en opvarmet omrøringsplade for at opløse PLA.

PLA er trykt ved hjælp af et andet ekstruderhoved. Når delen afkøles [Petrus], sætter den i et opvarmet bad af natriumhydroxid (LIE). Opløsningsmidlet fjerner PLA, men ikke skade ABS. Taler om ABS, [Petrus] nævner også, at dette kan fordoble som en temperaturstyret varm plade til polering af ABS-udskrifter ved anvendelse af acetondamp.

Der er alle former for gode ting inde i dette dyr, så tjek de fulde planer om at lære mere. Vores yndlingsdel er omrøringslinjen, som er et stykke gevindstang og et par nødder. For at gøre det sikkert at nedsænke i kemikalierne, trykte han 3d et pilleformet kabinet til det.

[Tak Matt]

Back to top