Impersoning af FBI-agenter samt personer, der kan lodde

[Dale Botkin], [N0XAS], er en kompetent designer til amatørradiopublikum og har en deltidsvirksomhed på siden, der sælger et par kits. Som enhver, der har en virksomhed, arbejder i detailhandel, eller bare interagerer med den generelle befolkning, vil det i sidste ende have at tilbyde med en af ​​disse kunder. [Dale] s nyeste horrorhistorie (her er koralcache, men det ser ikke ud til at arbejde enten) kommer fra nogen, der købte en smule repeater controller. Du kigger på denne kundes håndværk ovenfor. Det bliver værre.

Efter at denne klient er helt botched et samlingsjob, kontaktede han [Dale] for en teknisk assistance. [Dale] accepterede graciously et afkast samt fik ovennævnte rod af lodde, ledninger, såvel som dele. Derefter ankom en e-mail, der bestrider PayPal-gebyret. Klienten ønskede en refusion for det oprindelige sæt såvel som bekostning af forsendelse den tilbage.

Åh, men det bliver bedre. Efter at have udgivet denne historie, fik [Dale] endnu en e-mail fra en FBI-agent, der kræver, at hans oprindelige udgivelse tages ned. E-mailen fra FBI kom fra et tjekkisk domæne, så af programmet er dette en helt legitim efterspørgsel.

Så der er din, “værste klient nogensinde” historie fra verden af ​​sæt elektronik. Samlingen er imponerende dårlig, selv for noget, der var ‘professionelt installeret af en elektriker’, men mail bedrageri såvel som efterliggende føderale embedsmænd tager bare dette over toppen.

Hurtig note: Enhver type doxxing i kommentarerne slettes, så gør det bare ikke.

Back to top