En uddannelse på SOC ved hjælp af Verilog

[Bruce Land] er en af ​​de sjældne personer, der har sin egen Hackaday-tag. Han og hans elever på Cornell har produceret mange projekter i de år, der har vist sig på disse sider, i det seneste med FPGA-relaterede projekter. Hvis du kun kender [Land] fra projekter, går du glip af. Han artikler forelæsninger fra mange af hans klasser og har for nylig tilføjet en række nye foredrag om at udvikle med et DE1-system på chip (SOC) ved hjælp af en Altera Cyclone FPGA ved hjælp af Verilog. Du kan fange de ti foredrag på YouTube.

Klassematerialet er anderledes for 2017, så indholdet er frisk og relevant. DE1-SOC har en dobbelt armprocessor og støvler Linux fra et SD-kort. Der er flere laboratorier og ganske lidt baggrundsmateriale. Det første laboratorium involverer at køre en VGA-skærm. En anden er en hardwareløsning til almindelige differentielle ligninger.

Vi må indrømme, vi blev moret at høre [land] åbent med en anekdote om en af ​​de gange, han havde et projekt fremhævet på Hackaday. Han tiltrak tilsyneladende nogle forfærdelige kommentarer, som vi fandt svært at tro på, at vi ved, at vi kender Hackaday kommentarer skelnes for deres venlighed og høflighed.

Nogle af de tidligere projekter fra [Lands] klasser omfatter et robot videokamera dolly og en polygrafi. De gør også interessante ting med computersyn og andre meget alvorlige projekter.

Takket være vores ven [Brandon Dunson] for at advare os til disse forelæsninger.

Back to top