At bringe Elua til MBED

[Karl] kunne lide hans MBED – en lille armdrevet mikrocontroller platform – men han ønskede et interaktivt programmeringsmiljø. Grundlæggende var bare ikke at skære det, så han valgte at bringe Elua til hans MBED.

Når du vælger en interaktiv fremskridt atmosfære for mikrocontrollere, har du typisk to valgmuligheder: gamle eller enorme. Sikker på, der er en mellemplads med python på en arm, men hvorfor ikke udnytte noget, der udtrykkeligt udvikles til mikrocontrollere?

For at få Elua, der kører på hans MBED, downloadede [Karl] den nyeste version såvel som plopped det på hans MBED. Den nuværende version, 0,9, har ikke støtte til et SD-kort, der alvorligt begrænser dets anvendelighed. [Karl] Kom omkring dette ved at ledning op på et SD-kort til MBED, hvilket gav ham gigabyte område for alt hans fremskridt.

Mens AVR’erne såvel som Billeder af verden sidder fast med sprog som C eller værre, er de nye armbrædder, der tilbydes, meget mere end i stand til at køre et totalt Elua-fremskridtsmiljø, med det, der er tilgængeligt med en terminal. [Karl] selv sammensatte sin egen editor for MBED såvel som han snart vil arbejde på et par partier indlejrede job, han har i tankerne.

Back to top