HackersonSpace Jukebox!

Afhængigt af hvem du snakker med, kan musik være en integreret del af at få arbejdet udført. På Hackheim Hackerspace i Trondheim troede Norge, at det tidligere system til at spille musik over Bluetooth tog væk fra det samarbejdsmæssige, interaktive ånd af rummet. Løsning: En weekendopbygning af en Raspberry Pi-Powered Jukebox.

Jukeboxen er simpelthen laserskåret fra krydsfiner og boltet sammen. Indenfor er berøringsskærmen monteret ved hjælp af dobbeltsidet tape, med Raspberry PI 3 og Buck Converter monteret på bagsiden med bundkortets afstandsstykker. Et IBM Thinkpad Power Cable blev genoprettet og ændret, så det leverer Amp, såvel som PI og touchscreen gennem Buck Converter.

Når alt var forbundet, testet og fyret op, var en smule smart software, der arbejdede rundt, gøres for at få Golang, der arbejder sammen med at oprette berøringsskærmen og Amp. Hackere interagerer med jukeboxen ved hjælp af Mopidy Music Server og dens Mopify (Spotify) plugin – men de kan også anmode om sange gennem en bot i Hackheim Slack Channel.

Et fuldt depot af den anvendte kode er på Github, og filerne til laserskæring din egen jukeboks …. Boks, er her.

Mens vi er på emnet – kvalificerer en LEGO CD-Changer som en jukebox?

Back to top