Stereoskopisk skærm kunstinstallation

Denne rigge er noget af et museum eller kunstinstallation, men ideen er så simpelt, vi troede, at det hurtigt kunne påvirke dit næste projekt. De to spejle såvel som to videokilder omfatter en stereoskopisk skærm.

Den enkelte sidder mellem to skærme (computerskærme vist her, men udgivelsen viser ligeledes billeder projiceret på to vægge af et rum). Et par spejle monteret på femogfyrre grader type øjenstykker. Det er en V-formet spejlaggregat, hvor den smalle ende peger mod broen af ​​brugerens næse. Spejlet viser billederne fra skærme, hvilket giver en anden visning for hvert øje.

I denne situation afspilles hver skærm tilbage en video-loop, men man er bare lidt længere end den anden. Hver skærm har et potentiometer foran det. Den enkelte kan gøre dem til hastighed eller træg af afspilningen i et forsøg på at bringe videoen tilbage til synkronisering. Vi mener ikke, at vi ville replikere den del af projektet. Men det kan være sjovt at se nogle stereoskopiske klip på denne måde. Der er endda retninger på præcis, hvordan to kameraer blev brugt til at optage scenerne.

Du kan få et bedre billede af testapparatet i klip efter hoppet.

Back to top