Automatiser fragt: Medicinske leverancer af drone

At være en politimands ungdom efterlader dig en stor del af strålende minder. Min far var en Connecticut angiv Trooper i over tyve år, såvel som siden af ​​den lille størrelse af staten, var han i det væsentlige på opgave på nogen måde tider. Hans cruiser var ekstremt meget husholdnings køretøjet, såvel som alle myndigheder køretøjer, det var fyldt med handelens værktøjer. Chief blandt dem var VHF tovejs radio, som jeg ville lytte til under lange køretøjets rides, høre tropper afsendt til denne uheld eller kalde i, at webtrafik stopper.

Et ekstremt typisk telefonopkald var blodrelæet – Greenwich Healthcare Facility kan have haft et presserende behov for type B + blod, men den nærmeste forsyning var måske på Yale-New Haven Hospital. De specifikke myndigheder vil blive kaldt, en trooper ville afhente blodet i en køler, køre som helvede ned I-95, og hånden giver blodet til at vente eller personale. På en god dag kan en tilstrækkelig inspireret såvel som dygtigt trooper dække, at 45-mile strækker sig om en halv time. På en dårlig dag kan trooperen ende i et uheld såvel som i blodkravet selv.

Det var noget som 40 år tilbage nu, såvel som bloddistributionsnetværket har helt sikkert haft gavn af computerrevolutionen, ingen tvivl, hvilket resulterer i meget forbedret forudsigelse af hvor såvel som når blod vil være nødvendigt. Som følge heraf er blodrelæer sandsynligvis ikke så typiske som de, hvornår var.

Men i etablering af nationer, såvel som i mindre tætbefolkede områder af lande som USA, spredes medicinske ressourcer tynde. Samt når en time kan gøre forskellen mellem livet såvel som døden, er der bundet til at være innovation. Derfor har Zipline, en drone forsendelsesstart, målrettede hurtige medicinske leverancer af drone som et område til kommercialisering. Ud over at gøre det, kan de bare have opdaget en fantastisk udnyttelse af situation for autonome antenne leverancer.

Glem den glitrende Amazon såvel som Google drone forsendelses demoer. Dette får ikke en kindle opsigelse samt pose af popcorn samt at have et quadcopter jord i din indbydende rummelige såvel som forhindringsfri baggård tredive minutter senere. Zipline’s fremskridt er i udnyttelsen af ​​faste vingedroner, der bærer en passerende lighed med sådanne lastplaner som C-119-flyvende boxcar eller C-82-pakken. Drone har et generøst lastrum, fuld GPS såvel som autopilot, såvel som kan introduceres fra strenge faciliteter med hjælp fra en katapult.

Off-loading Drone’s Cargo er – ukonventionel. I stedet for at omfavne Amazons design af udpegede landingszoner til fragtkvadrater, parker zipline lasten ned til jorden fra et loiteringsmønster over modtageren. Dette har utvivlsomt begrænsninger – ingen Fabergé æg fra eBay. Men for specifikke passende pakkede cargos som medicinske forsyninger er det en brugbar model.

Planen er sandsynligvis ikke egnet til storby eller endda forstæder områder, idet der tages hensyn til, at der er behov for et relativt stort målområde, der er gratis fra forhindringer. På den måde lider Zipline fra de nøjagtige samme geografiske begrænsninger, som Amazonas droner gør. Men ikke at skulle lande dronen på modtagerstedet er en stor fordel – ingen støv, ingen støj, mindre mulighed for ulykker, såvel som hurtigere turnaround.

Zipline-teamet, med flåde såvel som launcher.
Det hele kan støj fantasifulde, men zipline gør virkelig dette regelmæssigt, ideelt nu. De har arbejdet i den afrikanske nation af Rwanda i betragtning af, at oktober, hvilket minimerer deres system til at øve. Fra en base i Muhanga har en flåde af otte zipline droner lavet dråber til farvede medicinske centre, der ville tage timer at nå med lastbil, hvis overhovedet. Ved denne sommer betyder de at støtte et netværk af tyve hospitaler med 15 droner, hvilket gør rutinemæssige dråber af lægemidler, blod, såvel som forsyninger, der kan gøre en forskel i sundhed og velvære af millioner af rwandaner.

For mig gør Zipline’s Design langt meget mere fornemmelse end Amazon eller enhver form for de andre foreslåede antenneforsendelsestjenester. At lægge til side et øjeblik trivialiteten ved at levere en masse solcreme til seminargæster sammenlignet med at få en liter blod til en døende patient, kravet om at lande en stærk quadcopter sikkert i en forstæder eller endda landdistrikterne synes at være en stor udfordring at overvinde . Nyd enhver form for rotor-Wing-drone forsendelsesvideoer samt du vil bemærke, at “Time OVER TARGET” er enorm, mindst familiemedlem til den samlede rejsetid. Zipline-leverancer er hurtige flyve, bombe, samt scoot. Som dronerne udvikler sig, kan vi endda se flere nyttelast i en enkelt drone, der hver faldt til forskellige steder. Som zipline CO påpeger, “Landing ikke skaleres.” Luftdråber gør skalaen, såvel som kan lade Zipline udføre mange leverancer om dagen.

Tilføj i sandheden, at Fixed-Wing fly kan være hurtigere, bringe større nyttelast for foR a Forudsat brændstofbelastning, såvel som er langt lettere at udvikle såvel som bevare end rotor-vingedroner, såvel som jeg tror zipline kan være på noget her. Det vil være fascinerende at se præcis, hvordan deres oplevelse i Rwanda denne sommertid ændrer deres model, men i sidste ende kan det være en ægte velsignelse for landdistrikterne med medicin i etablering af nationer. Samt præcis, hvordan ironisk ville det være, hvis de leverede livreddende forsyninger endte med at være morderapparen til lufttrone leverancer?

Back to top