Ins og outs af lithiumbaserede batteripakker

Så har du fået dit fantastiske projektbygget og er klar til at tage det på farten, men hvordan skal du power det? Du kunne bruge et par alkaliske celler eller måske skubbe en litihium batteripakke fra en sjældent brugt bærbar enhed – men før du gør det, hvorfor ikke tjekke, hvad [Lady Ada] har at sige om emnet?

Den detaljerede tutorial på hendes websted går over de forskellige typer lithiumbaserede batterier og deres formfaktorer, såvel som styrker og svagheder for hver type. Spændingsgrader er dækket, såvel som hvorfor det er afgørende at vælge en lithium batteripakke, der passer til opgaven ved hånden. Farerne ved ukorrekt styring af batterier er tydeligt bemærket, fremhæver værdien af ​​at vælge en ordentlig oplader og modtage trangen til altid at køre lithiumbatterier sammen for at øge kapaciteten.

Mens hovedparten af ​​de præsenterede oplysninger er ikke noget nyt for mange af vores læsere, er det helt sikkert en værdifuld læsning for dem, der lige begynder at bruge lithium batteriteknologi i deres projekter.

Back to top