Hackaday Prize Entry: HeartyPatch

[Ashwin K Whitchurch] samt [Venkatesh Bhit] har ikke gået glip af et slag, der kommer ind i årets Hackaday-pris med deres potentielt livreddende gadget HeartyPatch. Projektet er en bærbar enkeltkabel EKG-maskine i en lille fodaftryk Sporting Bluetooth lav energi, så du kan bruge din telefon eller en mere gadget som et udgangsdisplay.

Projekter som dette er, hvad Hackaday-prisen handler om, ændrer verden til det bedre. Medicinske gadgets udgift en arm såvel som et ben, så det er altid fantastisk at se medicinsk hardware givet den åbne kilde samt åbne hardware scene. Vi kan allerede se mange udnytter for dette job ideelt, hvis det gør, hvad der er erklæret, vil vi se disse på hospitaler rundt om i verden engang snart. Jobbet er designet omkring MAX30003 single-lead EKG tracking chip sammen med en ESP32 WiFi / Ble SOC for at håndtere den trådløse dataoverførselsside af ting.

Vi ser virkelig frem til at se præcis, hvordan det viser sig. Selvom dette ikke vinder en præmie, er det stadig en vinder i vores bøger, selvom det kun går til at hjælpe en person.

HackadayPrize2017 er sponsoreret af:

Back to top