Gravity Defying Drips of a Bike Pump Managed Fountain

Folk kan lide at se en teknik, der narrer deres sanser. Denne truisme var i spil på ulykkesområdeet i denne weekend som [Steve Goldstein] såvel som [Kevin Jordan] viste en dryp fountain forvaltet af en cykelpumpe.

Disse optiske illusion dryp springvand bruger strobende lys til tilsyneladende fryses dryppende vand i midten af ​​luften. Vi har set dette før en række gange (arbejdet i Hackaday Alum [Mathieu Stephan] vedrører sindet) dog aldrig med en individuel input snarere så dejligt som en cykelpumpe. Det er knyttet til en lufttrykssensor, der overvåges af arduinoet, der strumper lysene. Da nogen arbejder pumpen, ser de faldende dråber sig at være langsom, stop, såvel som derefter begynder at strømme mod tyngdekraften.

Desværre er dette fænomen ret udfordrende at optage i en video, fordi vores visions latens er integreret for teknikken til at arbejde. Rammehastigheden af ​​videoen ovenfor passer ikke ret sammen med stroben, men ser dog forsigtigt ud, så godt som du stadig ser illusionen til tider.

Personligt er virkningen så ideel, at det trak en skare hele tiden i hele weekenden. Ungdomme blev inviteret til at køre deres fingre med drypestrømmen for at kontrollere, at vandet helt sikkert var rigtigt. Selvom du holder din hånd ind i illusionen, bryder den ikke til effekten.

Den i form såvel som overfladen af ​​springvandet er lovværdig. Dark Acrylic udgør en trekantet situation i form af HackerSpace’s logo. Vanddråber er skabt af en oscillerende pumpe såvel som efterår fra trekanten af ​​trekanten. Et martini glas i bunden fanger dråberne med en vis ståluld for at undgå stænk. Systemet til at recirkulere vandet er helt skjult for visning. Det er et kunstværk såvel som virkelig toppe væk fra den generelle oplevelse. Det var en maker faire bay område ramt såvel som rigtigt så!

Som endnu er der ingen detaljer offentliggjort til bygningen, men [Steve] såvel som [Kevin] lød som de planlægger at indgive deres arbejde, så hold øje med Ulykkesområde siden. [Kevin] sammensat til at lade os forstå, at de offentliggjorde detaljer om levitating springvandet.

Back to top