Google Pixel 2 XL -brugere rapporterer dårlig lydoptagelseskvalitet, portrættilstand bug

Det har ikke været den bedste uger for Google og dens Pixel 2 XL -smartphone. Efter indledende rave -anmeldelser er det seneste flagskib, der kommer ud af Android Maker, kommet ind for mere end sin rimelige andel af kritik, for det meste vedrørende dens tvivlsomme display.

Med billedpersistens og et mærkbart farveskift viser displayet, der bruges på Pixel 2 XL, besværlig for mange ejere. Nu begynder nye rapporter om endnu flere problemer at komme på overfladen, skønt de denne gang ikke har noget at afslutte med skærmen.

Når vi sparker tingene, har vi en rapport om, at den nyligt frigivne telefon er særlig dårlig til at optage lyd. Især bruger brugerne optagelser, der er høje og forvrænget, og ingen af ​​disse ting er noget, du forventer af en smartphone, der koster $ 900. Der er i det mindste nogle gode nyheder om problemet, hvor Google siger, at det planlægger at få en softwarefix på plads snart, med det indstillet til at blive “rullet ud i de næste par uger.”

Det faktum, at det kan rettes via software, er opmuntrende, selvom vi spekulerer på, hvordan det nogensinde kom til scenen med at have brug for en løsning i første omgang.

Noget andet, der sandsynligvis kan løses via software, er et andet problem, der ser ud til at forårsage nogle fotos til portrættilstand til at blive afhentet af telefonen som burst -fotos, selv når der ikke er nogen form for portrættilstandsguide, der anvendes. Især dette problem ser ikke ud til at være et, der påvirker for mange mennesker, men nogle brugere har opdaget, at når du tager burst og portrættilstand fotos skiftevis, kan telefonen blive forvirret og “klæbe” til at sprænge tilstand, når den ikke skulle.

Igen, det lyder som en softwarefejl, men igen, det burde virkelig ikke være der på en så high end -enhed.

Google har ikke nævnt dette seneste nummer endnu, men hvis det også kan rettes via softwareopdatering, så lad os håbe, at det dukker op før snarere end senere. Pixel 2 XL har virkelig ikke brug for mere dårlig presse!

(Kilde: Google Product Forums, [1], [2], Tom Shelton [YouTube])

Du kan også gerne tjekke ud:

Libreelec Kodi 17.5 Krypton 8.2.0 Download frigivet

iOS 11.2 Beta 1 ændringer, frigivelsesnotater og ændringsoplysninger, du har brug for at vide om

Download iOS 11.2 Beta 1 OTA via konfigurationsprofilfil uden udviklerkonto

Download iOS 11.2 Beta 1 IPSW -links og OTA -opdatering til din iPhone og iPad

Nedgrader iOS 11/11.1 på iPhone eller iPad [How-to Guide]

Download iOS 11, 11.1, 11.0.3 Links & Installer på iPhone X, 8, 7 Plus, 6s, 6, SE, iPad, iPod [Tutorial]

Jailbreak iOS 11 / 11.1 / 11.0.3 på iPhone og iPad [Statusopdatering]

Du kan følge os på Twitter, tilføje os til din cirkel på Google+ eller lide vores Facebook -side for at holde dig opdateret om alt det nyeste fra Microsoft, Google, Apple og Internettet.

Back to top