Doubling kapaciteten af ​​elværktøj batterier

YouTube-bruger [Vuaeco] er kommet op med en ny ide, der kombinerer elværktøjets batteripakker for at fordoble kapaciteten.

Start af med to slimline 2.0Ah Compact batteripakker, [Vuaeco] ønskede en større 4.0AH Rebuilt Drill Battery Pack. Disse batteripakker er forskellige i størrelse, så det var ikke bare et tilfælde at tilføje i mange flere celler i tomme slots, i stedet fortsætter han med at vise os, hvordan man forbinder batterierne parallelt ved hjælp af nogle tynde nikkelstrimler. Når han er færdig, ændrer han batteriets kappe, så det passer til en anden batterier. Han gør dette ved at bøje toppen og bunden sammen med lange skruer og isolere de ellersede udsatte batteriterminaler med isolerende tape. Det endelige produkt er ikke så æstetisk glædeligt som en ægte batteripakke, men det ser godt ud nok ud.

Der er et par ting, vi måske har gjort anderledes, for eksempel at tilbyde en hård plastik omkring isoleringen, så batteriet bliver banket i en akavet position, det ville stadig have en hård skal, der beskytter den. Også i stedet for at kombinere batterierne sammen fuldt opladet som videoen tyder på, har vi måske gjort den modsatte metode og drænet dem fuldt ud og undgår unødige risici. Hvis du prøver dette, hvad med at give det en 3D-trykt sag?

Back to top