PBX blad til flere forlænger Hjem telefoni

Det ligner en forbruger god, men dette PBX Server Blad blev bygget af [Benoit Frigon] i løbet af de sidste par år. Det bringer flere telefonudvidelser til sin hjemservice.

Enheden kører Asterisk Open Source PBX-software. Fordi det vil være på hele tiden, ønskede han noget, der ikke tegner en masse magt. 500 MHz-systemet set til venstre har kun en halv gig af RAM. Det er nok at gøre jobbet og på 10 watt det kommer ikke til at bryde banken, når det drejer sig om at betale de elektriske regninger. Brættet i midten bruges til at interface de analoge håndsæt med jordlinjen. Fra udseendet af det har han det rigget til to udvidelser.

Det er alt noget par for kurset med PBX Rigs, men kabinettet er, hvor han virkelig skinner. [Benoit] Brugt 22 gauge aluminiumark til at fremstille kabinettet, der er oprettet for at blande sig ind med resten af ​​hans hjems rackmonteringshardware. For at levere kontrol på racket tilføjede han sin egen LCD- og touch-sensitive-knap-grænseflade til forsiden af ​​sagen baseret på et billede 18F2520. Systemet kan også fås ved hjælp af nettet takket være en specialfremstillet grænseflade, som han kodede.

Back to top