Håndholdt Network Analyzer Peek indeni

[Shahriar] har for nylig offentliggjort en evaluering af en 6.8 GHz network analysator. Du kan se den fulde video – over halvtreds minutter værd – under pause. Gadgeten kan fungere som en netværksanalysator, en spektrumanalysator, en feltstaminemåler, såvel som en signalgenerator. Det kan indstille 1 Hz trin ned til 9 kHz. Før du skynder dig for at købe en, advares dog. Udgiften er lige under $ 2.000.

Det virker som meget, men test gear i denne frekvens sort er ikke billigt. Hvis du virkelig kræver det, ville du højst sandsynligt betale mindst lige så meget for noget tilsvarende.

[Shahriar] havde et par problemer at rapportere, men generelt syntes han at kunne lide enheden. For eksempel kan indstilling af trinstørrelsen også bredere forårsage spektrumanalysatoren at gå glip af smalle signaler.

Hvis dine behov er mere beskedne, har vi dækket et meget lettere (og billigere) system, der går til 6 GHz. Hvis du har kravet endnu mindre, kan en arduino gøre opgaven med en god hjælp. Den analoge Discovery 2 har ligeledes en netværksanalysatorfunktion sammen med andre værktøjer til en mere billig pris også. Selvfølgelig er det kun godt til 10 MHz.

Back to top