Sådan udvikler du en Tron Bar, som Daft Punk ville hænge ud på

Sure, baren i dette billede ser ret pænt ud. Imidlertid bringer videoen, der viser sin synkronisering med musikken, den til næste niveau. De blinkende lys samt El-kabel sætter på et snarere et show, der kan gøre bartendere til at føle, at de allerede har fået et par lige så mange.

Den mest underholdende del af jobbet er, at alt startede fra den halv bogreol monteret på væggen. [Alexander Givens] såvel som hans værelseskammerat besluttede at øge sin brugbarhed som et spiritus skab ved at opbygge en bar omkring den. Men hvorfor stop der? LED-strimler såvel som 120 fod elekroluminescerende kabel giver baren sin indre glød. De oplyste linjer er indlysende, men de LED-strip steder er måske ikke. Et antal af dem lyser hylderne med spiritus samt glas slid. Bartop selv er lavet af glas, fuld af 75 pund marmor, såvel som oplyst fra under resten af ​​strimlerne.

En Arduino Mega med en El Shield driver systemet. Mændene udviklede en rudimentær administrationsgrænseflade, der ser delvis spildtolerant ud. Det findes lige under barens indvendige læbe.

Deres kostumer kom også ud ganske godt. Men med et indbygget centerpiece som dette kan de måske opgradere til en mere præcis replik.

Back to top