Giver digitale kalipre Bluetooth

[Fede] ‘s anden halvdel anvender et par digitale kalipre for at tage målinger af frugter, blade, såvel som stammer som en del af hendes feltforskning. Normalt betyder det at tage en måling samt komponere den ned i en logbog. Alle ting skal digitaliseres, så [Fede] kom op med en metode til trådløst log data fra et par overkommelige kinesiske kalipre med et specialfremstillet Bluetooth-kredsløb.

De fleste af disse overkommelige kinesiske digitale kalipre har allerede en seriel udgang, så [Fede] kun nødvendig for at udvikle et kredsløb for at tage seriel udgang samt dumpe den ind i et off-the-shelf Bluetooth-modul. Han Fabbed et brugerdefineret printkort til dette, såvel som efter at have set det øgede batteriafløb fra Bluetooth-modulet, besluttede at tilføje en udvendig batteripakke.

Ud over at ætse sit eget bord til at sende den serielle udgang af kaliperne til et Bluetooth-modul, samler [Fede] ligeledes et brugerdefineret Flex-kredsløb for at forbinde de to brædder. Det er bare en lille smule messing limet til et gennemsigtighedsark etched med ferricchlorid, men slutresultatet ser utroligt ekspert for noget pisket op i et huslaboratorium.

Back to top