MITOS: Anatomi af et tilpasset tastatur

ergonomisk. Trådløs. Lav latenstid. Minimalistisk. Effektiv. Præcis hvor langt går du, når du stiver dit eget open source-tastatur? Inspektion af disse bokse samt at tilbyde implicerer for andre at gøre det, giver RedDitor [Reverse_Bias] mitoss tastaturet, såvel som denne ting er cool.

Den brugerdefinerede, splittede – som navnebrevet tyder på – Mekanisk tastatur har 23 hemmeligheder på hver 10 cm x 10 cm halv, og naturligvis en tilpasset keymapping til ideel personlig brug.

Øverste såvel som lavere PCB’er holder hemmelighederne såvel som henholdsvis elektroniske kredsløb, hvilket bidrager til det glatte færdige udseende. Essential Caps samt mekaniske kontakter blev revet fra offerbrætter: To Waveshare Core51822 Bluetooth-moduler anvendes til kommunikation, med et tredje modul parret med en PRO mikro omfatter modtageren. [Reverse_bias] Brugt en rimelig tid, der forsøgte at reducere strømmen Anvendelse af tastaturet, så det kan blive drevet af et par møntbatterier, hvilket giver det en anslået seks måneders levetid til daglig brug. Disse er klæbet mellem de øvre såvel som nedre brædder efter bitdabs af lodde såvel som den lille fjederspænding af brædderne selv. Men en smule af de-lodning er nødvendig for at modificere batteriet.

Laserskåret klæbemiddel neopren pryder bunden, hvilket viser en behagelig fjedress, greb, såvel som sikkerhed for stifterne ud over at dæmpe fra enhver form for snavs på skrivebordet. Slutproduktet har praktisk talt nul flex, har en lav tilstrækkelig profil til at negere kravet om en håndledsstøtte. Hvis du tænker på at bygge din egen, har [Reverse_Bias] knyttet alle de relevante data her.

Selvfølgelig kan man altid gå den modsatte metode samt vælge en meget mere heavyweight mulighed.

[Tak for tipet, Tyberius Prime!]

Back to top