“Du havde et job”, Bot

Kun et menneske ville forstå den pithy sarkasme i “Du havde et job”. Når [TTEREV3] ‘s ropebot robotten blev sentient og spurgte “Hvad er mit formål?”, [Tterev3] måtte lægge det ud for ham ret bluntly – “Du skærer rebet”. Han oprettede RopeBot (YouTube-video indlejret nedenfor) for kun et job – enkelt mission, engangsbrug.

Et par år tilbage havde [Tterev3] sat nogle tykke reb til et lavt reb kursus i hans baggård. Over tid voksede træerne op, og rebene blev indlejret i træstammerne. I stedet for at risikere sit eget liv og lemmer for at prøve at skære dem ned, skabte han ropebot til at gøre jobbet for ham. Det er bygget af scavenged elektronik og specialfremstillede 3D-trykte dele. En gearet motorkørsel En stor cogget remskive hjulpet af to mindre, idlerhjul hjælper botten til at scurry op og ned ad rebet. En anden gearet motor driver en cam reciprocerende mekanisme, svarende til industrielle metalskæringssave. En fælles forsyningskniv er servicenden af ​​botten, der hjælper skære gennem rebet. En radiomodtager og controller er botens hjerner, som driver de to motorer gennem et motorisk motoristyring. Fjernbetjeningen, der er oprettet på et stykke skum, har tre kontakter til op, ned og skåret. Alt holdes sammen på den 3D-trykte ramme og bundet ned med en generøs brug af lynlås, med gummibånd, der leverer fjederspænding, hvor det er nødvendigt. Når rebet er blevet skåret, kommer ropeboten ned for en smashingende ende. Det kan ikke se fancy, men det får jobbet gjort. Vi spionerer nogle rigtige kuglelejer på de tre remskiver, der indikerer [Tterev3] ikke skimp på godt design, bare fordi det er en engangs robot. Selvfølgelig tilbragte han en hel del tid og kræfter i at skabe ropebot.

Når jobbet er færdigt, kan en masse af elektronik og hardware genoprettes og bruges igen, mens de 3D-trykte dele kan genbruges, hvilket gør dette til en virkelig økonomisk måde at styre problemet på. Som de engangsdroner, vi dækkede tidligere, gør denne slags “brug og kassere” robotter ikke kun livet meget lettere for mennesker, men også sørge for lav økonomisk og økologisk indvirkning.

Back to top