Doomed Termostat

Det er bemærkelsesværdigt, hvordan spillet Doom er blevet portet til så mange ting. Gå ind i en meget mere port, hvor hardware i bekymring er en Honeywell Prestige Termostat.

I sin video viser [CZ7ASM] os spillet, der kører ret godt på 480 x 272 LCD’et med en NES-controller, der er tilsluttet USB-porten, der oprindeligt var beregnet til softwareprogramopdateringer. Termostaten kører på en STM32F429, som er en ARM9-processor, der har saften til at trække den af. Doom-motoren, der udnyttes, er baseret på chokolade Doom, en open source-port i spillet, såvel som binaries kan downloades til Windows og Mac. Kildekoden tilbydes ligeledes som en download til din tinkering fornøjelse. Dette job af [CZ7ASM] er forlænget fra en kode på GitHub ved hjælp af [Floppes], der blev angivet for STM32F429IDISCOVOODY EXEKRANCE BOARD.

Forfatteren deler sin kode for STM32F4 på Dropbox som en ZIP og i køb for at kompilere det, ATMEL BSP for GNU GCC bruges. Videoen nedenfor viser hacket i aktion, og selvom der endnu ikke er nogen støj, er den opfyldelse, der kommer fra sådanne justeringer, dens egen belønning.

Hvad kan du mere køre Doom på? Præcis hvad med en lommeregner eller måske Intel Edison eller endda en ATM-maskine! Hvis der er en processor med tilstrækkelig muskelmassekraft, vil hackere opdage en metode til at køre Doom på den. Så har du set nogen form for fremmede computere, som du tror, ​​kan blive hacket?

Back to top