Den forbedrede luggable pc

Der er præcis to typer af personlige computere, der er tilgængelige i dag. Hvis du har brug for en masse hestekræfter, en kraftig GPU eller en fuld effekt CPU, vil du ende med et skrivebord. Hvis du har brug for noget bærbart, får du en bærbar computer med en Wimpy CPU og en underpowered GPU. Historisk har der været en tredje type pc, den luggable. Den luggable er en stationær pc, der er proppet i en sag, der gør det lidt mere bærbart end et skrivebord og en skærm. Du kan ikke købe en luggable pc-sag lige nu. De eksisterer simpelthen ikke som et kommercielt produkt, du kan skubbe din egen hardware til. Dette er en formfaktor en hel industri glemte.

Nu er der en DIY Luggable PC. Dette projekt fra [Roger] pakker et standard ATX bundkort, en fuld størrelse GPU, en fuld størrelse strømforsyning og alt andet, der gør en stationær pc kraftig til en sag, der kan opbevares i en overhead.

[Roger] har arbejdet på dette projekt i et stykke tid, og det blev fremhævet på Hackaday tilbage, da det lignede en reprap Mendel. Der har været nogle væsentlige forbedringer over de tidligere iterationer af dette projekt, herunder en meget meget cool hængselmekanisme, der gør det muligt for displayet at folde ind, når computeren ikke bruges. Det er et mekanisk vidunder, der forhindrer ridser. Pænt. Resten af ​​sagen er konstrueret ud af 2020 aluminiumekstrudering, og omkring en kilogramspool af filament.

Da dette er en bærbar sag, er der et par kompromiser. Der er ikke 5,25 “bugter, ingen 3,5” bugter og få 2,5 “bugter. M.2 SSD’er og USB-drevne cd-drev findes, så det er ikke en big deal.

Dette er et virkelig fantastisk tilfælde i en formfaktor, du ikke kan købe andre steder. Hvis du har en ekstra skærm og en smule ekstrudering, der sidder rundt, er dette en til at bygge dig selv.

Back to top