Fubarino Contest: Morse Code Christmas Baubles

Fubarino Contest indgange begynder at rulle ind i en hurtigere sats. Hvis du arbejder på en, har du kun et par timer tilbage! Indsendelser skyldes før kl. 12.00 Pacific Time! Denne smule motivation er en two-fer. Begge indgange besluttede at udnytte Morse-koden til at stave Hackaday-URL’en.

Først op, [Tariq] kommer ind i elektronisk stil, da hans vens 8-årige barn [Yago] virkelig tænker på matematik såvel som videnskab. Gadgeten han arbejdede på er en smule bærbar morse kode besked flasher (ikke gå glip af del 2). Konceptet er, at [Yago] kan bringe det rundt, samt lade som om det er en spion gadget bestående af en trick besked. Det kan også overveje, at din typiske Joe sandsynligvis ikke ville bemærke den uregelmæssige blinkende såvel som om de gjorde, at de ikke ville kunne afkode det uden hjælp. Gadgeten er udviklet omkring en attancy85. Normalt skærmer det en julehilsen for [Yago]. Men i slutningen af ​​cyklussen eller ved power-up blinker den hackaday-URL’en i en ekstrem hastighed. Kan enhver person virkelig afkode dette uden at sætte det på en logisk analysator?

Den anden bruger er i typen af ​​et blinkende juletræ. [Jim] udviklede det arduino-kompatible ornament til ferien. Det gør en fantastisk opgave at blinke mange forskellige mønstre, såvel som det var ikke så langt meget arbejde for ham at få det til at blinke webadressen.

Dette er en post i Fubarino-konkurrencen. Indsend din post før 12/19/13 for en mulighed for en af ​​de 20 Fubarino SD-bestyrelser, som Microchip har sat op som præmier!

Back to top