En lille bænk strømforsyning

En af de mere fremtrædende job for nybegyndere i elektronik er en strømforsyning. Ja, du kan altid gå til Amazon samt købe en god strømforsyning, men desværre har vi endnu ikke oprettet vores Amazon-affilierede links. I stedet bliver vi nødt til at gå med den næste fineste ting såvel som inspicere [TRON900] ‘s mini bænk strømforsyningsbygning. Det er ekstremt i stand til såvel som sød som en knap.

Stilmålene for dette job var at udvikle lidt såvel som kompakt system, der hovedsagelig anvender bjærget såvel som genbrugskomponenter, med alle gennemgående hulkredsløb. Den allerbedste guide, du nogensinde vil opdage for en DIY-strømforsyning, er en af ​​[Dave Jones] “tidligere videoserier, der går over opførelsen af ​​en justerbar strømforsyning baseret på en LT3080. [TRON] havde ikke denne regulator på hånden såvel som ønskede at basere sin stil omkring en op-amp i stedet. Efter rummaging med sine dele opdagede han, hvad han ledte efter: en TIP3055 POWER-transistor, et pænt kabinet, der kan fordoble som en heatsink samt en AD680 spændingsreference.

Stilen på denne strømforsyning blev simuleret i Simetrix, såvel som efter et par revisioner [Tron] havde et kredsløb, der fungerede ret godt. Kredsløbet blev befolket på et stykke tavle, et fantastisk frontpanel blev konstrueret, såvel som en af ​​de ubiquitøse volt / ammeterpaneler tilsat.

Dette er bare et engangsprojekt, men resultaterne er fantastiske. Dette er en ekstremt lille, ekstremt dygtig strømforsyning, der gør hvad [TRON] har brug for. Det er præcist nok, i det mindste når det er bestemt med en elegant benchtop HP-måler, såvel som ser sødt ud. Hvad mere kan du have i en benchtop strømforsyning?

Back to top