UPDATE: Lost PLA Metal Casting – Filmisk billedet

, der drejer 3D-trykte plastdele i metalgenstande, er ikke et nyt koncept. Men vi ser ikke meget af det og tog glæde i at nyde den dokumentariske version af [3DTOPO’s] Lost PLA Metal Casting Process så meget vi regnede med, at du også ville se det.

De tredive fem minutters video går gennem hver del af processen, som vi oprindeligt lærte om i september sidste år. Processen blev udviklet som en måde at fremstille dele, der vil blive brugt i højspændingsapplikationer. For eksempel er den del, der ses ovenfor, en monteringsbeslag til kugleskruerne, der bevæger Z-aksen på en betydelig CNC-bygning, han har arbejdet på. En plastikdel vil bryde under belastningen, så han havde brug for at gøre det ud af aluminiumlegering.

For at starte, er stykket modelleret og trykt i plastik for at kontrollere pasformen. Når det er bare ideelt, skaler han det til 103% og udskriver det igen for at redegøre for krympningen af ​​metallet, da det køler. Det næste trin er visualiseret ovenfor og tilføjer stier ved hjælp af stiv skumisolering, der tillader metalhældningen og for luft at undslippe. Dette er pakket ind i en gips og sandform, der tørrer, før de bliver kogt i en ovn til fordampning af skummet og PLA. Dette efterlader en bedste form til metalhælden.

Efter pause kan du se en 5-minutters introduktionsversion af projektet.

Back to top