Root Galaxy S3 på Android 4.0.4 (GT I9300)

Samsung Galaxy S III er uden tvivl den bedste Android -smartphone i dag. Det har vakt fantastisk nysgerrighed og spænding blandt mobiltelefonelskere. Alle drømmer om at have denne fantastiske enhed i betragtning af at lanceringen. De nye funktioner, den kommer til at gøre det ikke kun en af ​​de mest ønskede Android -telefoner, men også den mest teknologisk raffinerede enhed. Hvis du ejer denne nye telefon fra Samsung, skal du følge nedenstående trin til Root Galaxy S3 på Android 4.0.4 firmware.

Så hvis du er en glad ejer af denne supertelefon, er den første ting, du gerne vil gøre, at rodfæste din Samsung Galaxy S3. Takket være XDA-udviklere Odia og Chainfire (to velkendte navne, når det vedrører rodfæstning af Samsung-enheder), som har gjort det muligt at rodfæste denne meget nye enhed. Hvis du nogensinde har rodfæstet en Samsung -enhed, især Galaxy S eller S2, ser den her givne metode ud til at være kendt for dig, men hvis det ikke er tilfældet, skal du være meget mere forsigtig.

Bemærk, at ved at rodfæste din Android -enhed får du adgang til systemfilerne på din enhed og privilegium til at overskrive dem. Det ligner fængselsbrydende af en iOS-enhed. Efter at have rodfæstet din Samsung Galaxy S3 kan ikke kun installere visse apps, der har brug for superbrugertilladelse, men også installerer skræddersyede ROM’er på den.

Bliv informeret om, at rodfæstning af din enhed vil annullere sin garanti, og hvis proceduren angivet nedenfor ikke følges omhyggeligt, kan den endda murere din Samsung Galaxy S III. Vær derfor forsigtig. DroidViews er ikke ansvarlig for det samme. Hvis du er i tvivl, eller du støder på ethvert problem under proceduren, skal du droppe en kommentar nedenfor. Jeg ville prøve at hjælpe dig så hurtigt som muligt.

Forberedelser

Inden vi begynder at faktisk rodfæste Samsung Galaxy S3, lad os forberede os på, så du ikke mister nogen data, der er gemt på din enhed, hvis noget går galt midt i tingene. Det er altid bedre at tage forholdsregler.

Sørg for, at du har sikkerhedskopieret kontakter, meddelelser, opkaldslogindlæg, appindstillinger, APN -detaljer osv. Du kan downloade tema gratis apps direkte fra Google Play Store. Derudover kan du bruge Samsung Kies til at sikkerhedskopiere din telefons data på din pc. Du kan også synkronisere dine kontakter ved hjælp af Gmail Sync -funktionen.

Efter at have sikkerhedskopieret dine data, skal du sørge for, at din Galaxy S3 har mindst 70% af batteriets levetid. Det er uønsket, at enheden slukker under proceduren, som kan være dødelig for din dyre elskede telefon.

Dit næste trin skal være at tænde USB -fejlfindingstilstand. Du kan gøre dette ved at åbne indstillingerne> Udviklerindstillinger> USB -fejlfinding og derefter markere afkrydsningsfeltet. Glem ikke at gøre dette.

Download og installer Samsung Kies eller Samsung USB -bilist, så din enhed kan kommunikere godt med din computer.

Download rodpakken til Samsung Galaxy S3, der består af følgende filer:
ODIN3 v1.85.zip – eller ODIN3 -V3.04 (seneste)
CF-ROOT-SGS3-V6.2.zip

Alle de forberedelser, der er lavet, kan du nu fortsætte med at rodfæste din enhed. Følg bare instruktionerne nedenfor meget omhyggeligt, og du vil en rodfæstet Galaxy S3.

Trin til rod Galaxy S3 på Android 4.0.4

Uddrag “CF-ROOT-SGS3-V6.2.zip”. Du finder en .tar -fil inde i den ekstraherede mappe med samme navn. Uddrag ikke TAR -filen.

Uddrag nu ODIN3-v1.85.zip/odin3-v3.04.zip-filen for at finde ODIN3-v1.85.exe.

Dobbeltklik på ODIN3-V1.85.EXE eller ODIN3-V3.04.ZIP for at åbne programmet.

Jeg antager, at du allerede har tændt USB -fejlfinding på din enhed som fortalt ovenfor. Hvis ikke, skal du gøre det nu.

Nu skal du slukke for din enhed og starte den i downloadtilstand.

For at indtaste downloadtilstanden skal du trykke på og holde lydstyrken ned Nøgle+ Home (Middle) -knappen samtidigt og derefter længe tryk på tænd / sluk -knappen på din enhed. Du vil se en skærm som vist nedenfor. Enheden beder dig om at trykke på lydstyrken op afgørende for at indtaste downloadtilstand.

Tilslut nu din Galaxy S3 til computeren ved hjælp af et USB -kabel.

Ligesom ODIN3 -programmet registrerer din enhed, vil ID: COM -porten på den blive gul som vist på skærmbilledet nedenfor:

Hvis ID: COM -port ikke er blevet gult, skal du sørge for, at du har installeret Samsung USB -bilisten som anført ovenfor.

I ODIN3 skal du klikke på PDA-knappen og vælge filen “CF-ROOT-SGS3-V6.2.TAR”.

Sørg for, at kun “Auto Reboot” og “F. Nulstillingstid ”valgt er krydset. Tryk nu på startknappen på ODIN3 og vent på, at installationsprocessen slutter.

Når installationen er afsluttet, vil du se et “pass!” Besked på Odin og din enhed genstarter automatisk, og den vil være rodfæstet.

Som et resultat af rodproceduren installeres to værktøjer på din enhed: ClockworkMod gendannelse og SuperUser -appen. For at kontrollere, at din enhed er rodfæstet med succes, kan du gøre to ting:

Se efter SuperUser -appen blandt listen over installerede apps på din enhed.

Download og installer en gratis app fra Play Storenull

Back to top