Moostar – Fortune Telling Moose Knock-off af Zoltar

Mød Moostar, den fortune-fortællende elg inspireret af Zoltar. Du husker Zoltar, den møntbetjente Fortune-Teller, der lavede [Tom Hanks] en rig filmstjerne? Måske så du ikke, at flick, men [Sketchsk3tch] gjorde, og han trak dette show stykke sammen for en virksomhedskonference med relativ lethed.

Hvis du er god til at vælge dele til dine projekter, gør det tingene meget enklere. Han startede med en sang julemoose, en lille plasmakugle til at fungere som krystalkuglen, og på en eller anden måde kom på tværs af en samler basketball sag, som var den bedste størrelse for kabinettet.

Elektronikken kom også sammen bemærkelsesværdigt godt. Han bruger en termisk printer til at spytte de formuer – som faktisk er sikkerhedslige ideer til medarbejdere, der overvejer, at det er det DCPartment han arbejder i. Mønterens acceptor er en Sparkfun-del, og han forsøgte to færdige muligheder for at gøre MOOSE-talk. Den første ses nedenfor og bruger forudindspillede meddelelser, der spilles af et Arduino Wave Shield. Dette blev forbedret ved at bruge et EMIC2-tekst-til-tale-modul, der virkelig åbner MOOSE’s sortiment af chatter.

Back to top