3D trykt dispenser fløjter behandler på dine kæledyr

Hvis du sidder fast i online verden som [Kevin Flynn], kan du stadig sørge for, at din hvalp belønnes for god adfærd. Bare overholde [JWARPs] stil til denne weblink hund behandler dispenser.

Vi var virkelig lidt overrasket over demo-videoen. Det viser, at det kompakte system er mere end i stand til pålideligt at dispensere en behandler ad gangen. Det startede som en træprototype, som gjorde det muligt for ham at ændre præcis, hvordan servomotorerne fungerede, før de lagde alle 3D-dele i skitse op. To motorer samarbejder for at få opgaven udført. Den allerførste gør det muligt for en godbid at afslutte, der skyder fra centrum af tragten. Den anden ryster opholder lager til både at indstille den næste behandler såvel som løsne nogen form for syltetøj.

Basen af ​​tragten tjener som et kabinet af Arduino Uno såvel som et Ethernet skjold. En simpel hjemmeside er poleret kontinuerligt. Når det opdages at indeholde dispenseringskommandoen, går hardwaren til handling. Linket ovenfor fører til udviklingsbillederne, men der er en smule baggrundsinformation, der er inkluderet i Reddit-tråden.

Dette vil gå godt med at holde den automatiske feeder, du har betydet at tackle.

Back to top