Håndårige børsteløse motorer genoplive jordet quad

Du er lykkeligt fpving med den vilde blå yonder, dodging samt blinker med udfordringerne i dit foretrukne Quadcopter racing kursus. Du får en skygge så godt tæt på en gren samt uventet, billedet i dine beskyttelsesbriller får rystelser såvel som din fugl rammer snavs. Så du lugter røgen såvel som du forstår, hvad der opstod – et beskadiget blad sætter en motor uden for balance såvel som brændt en vikling i statoren.

Hvad skal man gøre? En praktisk pilot kan sende quad til helbredelsesbænken til en motor udskiftning. Men [BradThriipper] foretrækker at tage chancen for at spole sine brændte børsteløse motorer med hånden, på trods af sandheden, at nye koster alle fem bucks. Der er noget galskab til hans metode, som han demonstrerer i videoen nedenfor, men der er ligeledes en vis begrundelse for indsatsen. [Brad] s spiraltransplantationsmodtager, en 2205 racermotor, blev oprindeligt såret med fordoblet 28awgmagnetkabel af ukendt herkomst. Han valgte at spole den med den øverste hak 25Awg emaljeret wire, hvilket giver næsten samme ampacity i en enkelt, meget lettere at klare såvel som mindre sårbar leder. Plus, ved at variere antallet af drejninger på hver pol af statoren, kan han ændre motorens ydeevne.

I alt er der mange gode teknikker i lige her til data væk for en regnvejrsdag. Hvis du har krav på at få så meget som hastighed på BLDC-motorens grundlæggende, skal du inspicere denne primer. Eller du vil måske bare begynde 3D udskrive dine egne BLDC-motorer.

Tak for tipet, [Thjubeck]

Back to top